Djungelkyckling

2 port

250 g kycklingfiléer
salt och peppar
1 tsk curry
1 paket matlagningsgrädde (eller annan grädde)
0,5 hönsbuljongtärning (skär diagonalt så blir det mer exakt)

Tina kycklingen och skär den i strimlor.
Tänk på hygienen. Tvätta händerna noga och diska allt som varit i närheten av kycklingen.

Bryn kycklingen i smör i en stekpanna.
Krydda med salt och peppar.

Rör i curry, grädde och fond.
Låt allt koka 3-4 min.

Servera med ris, skivad banan, minimajs och ärtor.

Toppa gärna med en klick stark mango chutney.

Annonser
Published in: on 21 augusti 2009 at 7:55  Kommentera  
Tags:

The URI to TrackBack this entry is: https://malinskokbok.wordpress.com/2009/08/21/djungelkyckling/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: