Fisk Bonjour

4 hg fisk av torsktyp
1 burk Creme Bonjour – naturell
1 burk Creme Fraiche
0,5 dl klippt dill
1 tsk salt
peppar

Lägg fisken i en ugnssäker form.
Krydda.
Mosa ost tillsammans med creme fraiche och dill.
Häll blandningen över fisken.

Gratinera i ugn 175 g i ca 40-50 min.

Servera med kokt potatis.

Annonser
Published in: on 21 augusti 2009 at 7:59  Kommentera  
Tags: ,

The URI to TrackBack this entry is: https://malinskokbok.wordpress.com/2009/08/21/fisk-bonjour/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: