Köttfärslimpa

Sätt ugnen på 175 grader. (Tar ca 20 min beroende på spis)

OBS! Inte denna jag brukar göra, det är för mycket dyra ingredienser i den 🙂

Lite lösare färs än till köttbullar och pannbiffar (blanda i lite mer mjölk)

Lägg färsen i en smord ugnsfast form ca 25-30 cm lång.

Pensla med fett och stek i ugnen.

Ös med vätskan i formen någon gång under stekningen.

Ta vara på vätskan i formen och gör sås på det.

Servera med sky eller sås, potatis, grönsaker, lingonsylt och inlagd gurka.

Annonser
Published in: on 23 augusti 2009 at 18:31  Kommentera  
Tags:

The URI to TrackBack this entry is: https://malinskokbok.wordpress.com/2009/08/23/kottfarslimpa/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: