Pannbiff

5 port

1 sats köttfärs enligt tidigare recept

4-5 gula lökar i skivor

Fräs löken försiktigt i fett tills den är gulbrun och mjuk, ca 15 min.

Forma färsen till lagom stora pannbiffar.
Tänk på att de krymper på bredden och bullar upp sig på höjden när du steker, så gör dem inte för tjocka.

Stek biffarna ca 3 min på varje sida, beroende på hur tjocka de är.

Vispa ur pannan med ca 1 dl vatten. Smaka av skyn med salt och peppar.

Servera med den stekta löken, skyn och potatis.

Annonser
Published in: on 23 augusti 2009 at 18:38  Kommentera  

The URI to TrackBack this entry is: https://malinskokbok.wordpress.com/2009/08/23/pannbiff/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: